Παραγωγή – Ποιότητα

Ότι θέλετε, όπως ακριβώς το θέλετε!

paragogi-17

Παραγωγή

Το εργοστάσιο μας στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 8.500 τ.μ. με συνολική έκταση 21.000 τ.μ., στην Καβάλα και διαθέτει γραμμές παραγωγής μεταλλικής συσκευασίας για τρόφιμα και χημικά προϊόντα

Εξαγωγές

Η εταιρία διαθέτει το μεγαλύτερο μέρος των προϊόντων της σε όλη την Ελλάδα. Ξεκίνησε τη διαδικασία των εξαγωγών το 1993, στέλνοντας τα προϊόντα της στους έξης προορισμούς: Καναδά, Αυστραλία, Ευρώπη και Βαλκάνια.

Όραμά μας είναι να δημιουργούμε για τους πελάτες μας ποιοτικά προϊόντα που ξεπερνούν τις απαιτήσεις και τις προσδοκίες τους.

​Αναγνωρίζοντας τις ανάγκες των πελατών μας για ασφαλή φύλαξη των προϊόντων τους, εργαζόμαστε με αποστολή να τους προσφέρουμε ποιοτικά λευκοσιδηρά δοχεία κατάλληλα για τρόφιμα και χημικά.

Σε ετήσια βάση, η παραγωγική μας σε συνδυασμό με το μηχανολογικό εξοπλισμό που διαθέτουμε στις εγκαταστάσεις μας, καλύπτει τόσο την υπάρχουσα ζήτηση όσο και τη δυνατότητα διπλασιασμού της.

Η εταιρία ασχολείται αποκλειστικά με την κατασκευή λευκοσιδηρων δοχείων για τρόφιμα και δοχεία γενικής χρήσης σε διαφορά μεγέθη, ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη.

Χρησιμοποιούμε τις πιο σύγχρονες τεχνολογικές μεθόδους ελέγχου, που εξασφαλίζουν την άριστη ποιότητα του τελικού προϊόντος.

Οι συσκευασίες λευκοσιδήρου διατηρούν την όψη, τη γεύση, το άρωμα και κυρίως τα θρεπτικά συστατικά των τροφίμων που περιέχουν, καθώς είναι αδιαπέραστες από το ηλιακό φως και το ατμοσφαιρικό οξυγόνο. Επιπροσθέτως, στις συσκευασίες λευκοσιδήρου δεν απαιτείται χρήση συντηρητικών και έτσι τα τρόφιμα έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Για την κατανόηση του χώρου όπου το μέταλλο μετατρέπεται σε τέχνη, η Λευκοσιδηρουργία Καβάλας Α.Ε. έλαβε σοβαρά υπόψη της την ποιότητα παραγωγής με αποτέλεσμα να αποκτήσει τα εξής διεθνή πιστοποιητικά: ISO-9001, ISO-14001 και ISO-22000.

Ένας από τους βασικότερους μας στόχους είναι να κρατήσουμε σταθερό το επίπεδο των παραγωγικών συνθηκών και της ποιότητας τελικών προϊόντων, έτσι δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα σε κάθε στάδιο της παραγωγικής μας διαδικασίας. Ένα από τα σημαντικότερα στάδια είναι αυτό του ελέγχου ποιότητας. Εκεί τα μεταλλικά φύλλα λευκοσιδήρου ελέγχονται με ψηφιακές συσκευές υψηλής ευκρίνειας και τα μηχανήματα που κλείνουν τα μεταλλικά δοχεία ενώνοντας τη βάση και το καπάκι με τα πλαϊνά, υπόκεινται σε συνεχή έλεγχο, ενώ παράλληλα υπολογίζεται και η αξία των επιπέδων σύσφιξης. Επιπλέον, ελέγχονται και οι συσκευές ελέγχου σύσφιξης, αλλά και η ορθότητα με την οποία λειτουργούν οι μηχανές.

Τα μεταλλικά δοχεία τα οποία επεξεργαζόμαστε και παράγουμε με τα σύγχρονα μηχανήματά μας, υπόκεινται σε 8 σημεία ελέγχου και είναι τα εξής:

  • δίπλωμα
  • ράψιμο
  • γωνίασμα
  • λακάρισμα στο εσωτερικό και στο εξωτερικό των μεταλλικών δοχείων
  • στέγνωμα
  • άνοιγμα γωνιών
  • κλείσιμο (βάση και καπάκι)

Η συναρμολόγηση γίνεται αυτόματα.

Οι βάσεις και τα καπάκια των μεταλλικών δοχείων τυπώνονται, διπλώνονται, και στεγνώνονται αυτόματα από ρομποτικά μηχανήματα χωρίς την παραμικρή ανθρώπινη παρέμβαση.